Kennis, kwaliteit en service

Alqua is een bedrijf dat al ruim 30 jaar staat voor kennis, kwaliteit en service op het gebied van machines voor de betonbouw, betonverdichting en afwerking van betonvloeren. Wij werken enkel samen met leveranciers die deze doelstelling onderstrepen en de beste kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen.

In ons bedrijfspand op Industrieterrein Hoorn 80 beschikken wij over magazijn en werkplaats. De voorraad maakt het mogelijk gedegen advies visueel toe te lichten. Vanuit het magazijn leveren we ruim 2.000 artikelen direct uit voorraad. En in de werkplaats zijn onze monteurs elke dag bezig met service en reparatie. Vanuit onze specialistische kennis verzorgen wij optimaal advies en eventueel maatwerk.

We voeren betonvlindermachines van diverse gerenommeerde merken en kunnen een zeer groot scala aan vlindermachines direct uit voorraad leveren. Sinds 2012 is Alqua exclusief importeur van Labud machines. Dit Europees product van afwerkspanen en trilplaten heeft een grote reputatie in de wereld van beton. Verder levert Alqua exclusief vlindermachine onderdelen van Besto, Barikell, enz.

U bent bij Alqua aan het juiste adres voor al uw vragen, aankopen en onderhoud!