Technische dienst Alqua-Diensten

Is al sinds 1970 “de specialist” op het gebied Bouwmachines & Tuin- en Park & Stationaire Motoren.. Wij hebben een uitgebreid assortiment. Alqua-Diensten zorgt voor uw reparaties, uitgevoerd door gediplomeerde monteurs.

Onze klantenkring bestaat o.a. uit gemeentes, aannemings- en loonbedrijven, hoveniers.

Keuren tijdens uw vakantie!

Volgens de Arbowet moet al uw elektrisch gereedschap periodiek worden gekeurd conform de NEN 3140 machinerichtlijn. Een steeds terugkerende extra verplichting? Wij keuren uw elektrisch (hand)gereedschap en machines op locatie en zorgen ervoor dat uw mensen er weer veilig mee kunnen werken.

NEN 3140

Doel van een regelmatige inspectie is gebreken te ontdekken die zich na ingebruikname kunnen voordoen en gevaar kunnen opleveren voor de mensen die ermee werken. De norm is van toepassing op de bedrijfsvoering van elektrische installaties en apparatuur tot een nominale spanning van 1000 Volt wisselspanning.

Keuren op locatie

Wij kunnen uw elektrisch (hand)gereedschap en machines periodiek keuren volgens de NEN 3140. De keuring kan plaatsvinden in onze werkplaats, maar ook in uw werkplaats of op u (bouw)locatie, dit beperkt het oponthoud in uw bedrijf. Afgekeurd materiaal kan, indien mogelijk en gewenst, direct door ons worden gerepareerd in onze eigen werkplaats.

Certificaat

Wij zorgen ervoor dat uw materiaal op tijd gekeurd wordt. Na de keuring ontvangt u een uitvoerige rapportage.

Voor vragen bel: 0228-527446